Munkatársaink

Alkalmazottaink a legfontosabb tőkénk, mert mindennapi munkájukkal ők valósítják meg cégfilozófiánkat és jövőképünket. Munkaerőnk több, mint 11000 alkalmazottja 30 különféle nemzetiséghez tartozik; közülük hozzávetőleg 4700 főt közvetlenül a Chipita, míg további 6500 főt stratégiai partnereink alkalmaznak. 

Hiszünk munkatársaink készségeiben, és befektetünk további képzésükbe. Jelenlétünk a legkülönfélébb országokban lehetővé teszi az eltérő hátterű, tapasztalatú és képzettségű tehetséges alkalmazottak felismerését, valamint a vállalat, az emberek és a közösség érdekeinek egyaránt megfelelő legjobb gyakorlatok kialakítását.

Felelős munkaadóként befektetünk a korszerű, folyamatosan frissített és fejlesztett emberi erőforrás menedzsment rendszerbe. A szorgalmat és az eredményeket elismerjük és jutalmazzuk, munkatársaink számára pedig biztonságos és befogadó munkakörnyezetet létesítünk.

Végezetül, dolgozóink és családtagjaik részére különféle folyamatosan fejlesztett kiegészítő szociális juttatást biztosítunk.