Szociálisan felelős vállalat

Vállalatunk irányelvei és normái szociális érzékenységet tükröznek. Gondoskodunk munkatársainkról és környezetünkről, emellett igyekszünk mindent elkövetni tevékenységi térségeink társadalmi és gazdasági fejlődéséért is. 

  • Alapelveink közé tartozik alkalmazottaink tiszteletben tartása. Produktív munkavégzésükhöz biztonságos és egészséges munkakörnyezetet biztosítunk.
  • Minden működési országunkban betartjuk a törvényeket, következetesen teljesítjük az állammal, a munkatársainkkal, a társadalommal, a beszállítóinkkal és összes partnerünkkel szembeni kötelezettségeinket.
  • Igyekszünk olyan vállalatokkal együttműködni, amelyek a számunkra fontos üzleti etikai alapelveket követik: egyenlő álláslehetőség, a munkaerő tisztelete, biztonságos és befogadó munkakörnyezet, törvénytisztelet, gyermekmunka kizárása, törődés a társadalommal, a környezet védelme stb. 
  • Élelmiszergyártó vállalatként csak a legjobb nyersanyagokat választjuk, majd a gyártás és forgalmazás során egyaránt szigorú minőségellenőrzést végzünk. Teljes mértékben tisztában vagyunk fogyasztóink és gyermekeik iránti felelősségünkkel a korszerű fogyasztói igényeknek megfelelő, biztonságos és egészséges termékek biztosítása tekintetében.
  • Különféle nonprofit szervezeteket, alapítványokat, továbbá iskolákat, nevelőotthonokat, múzeumokat és színházakat támogatunk.
  • A vállalkozó fiatalokat segítő intézmények (SEN/JA Greece, Endeavor) útján támogatjuk az üzleti kezdeményezések elősegítését.