Echipa noastră

Angajații noștri sunt bunul nostru cel mai important, întrucât filozofia şi viziunea noastră sunt demonstrate de aceştia zi de zi prin practică. Personalul nostru este format din mai mult de 11.000 de angajați de 30 de naționalități diferite, dintre care aproximativ 4.700 sunt persoane angajate direct de Chipita şi 6.500 de companiile partenere strategice.

Credem în abilitățile oamenilor noştri și investim în dezvoltarea lor. Prezența noastră într-un număr mare de ţări ne permite să identificăm şi să încurajăm angajaţii talentaţi, care au cultură, experienţă şi cunoştinţe diferite, şi să dezvoltăm cele mai bune practici care promovează compania, oamenii şi societatea.

Ca angajator responsabil, investim în dezvoltarea de sisteme de gestionare a resurselor umane moderne, actualizate şi îmbunătățite în mod constant. Recunoaștem și răsplătim efortul și rezultatele și oferim personalului nostru un mediu de lucru sigur, non-discriminatoriu.

În final, angajaţii noştri şi familiile lor se bucură de o serie de beneficii sociale suplimentare care sunt într-o continuă dezvoltare.