Naše vrednosti

Naše vrednosti se prepoznaju u odgovornosti koju osećamo prema zaposlenima, potrošačima i okruženju. Tom odgovornošću se rukovodimo u svakoj poslovnoj odluci i aktivnosti. 

  • Kvalitet
Kako bismo svojim potrošačima obezbedili proizvode visoke hranljive vrednosti, koristimo samo najbolje sirovine. Sprovodimo najstrože sisteme kontrole koji su sertifikovani od strane uglednih svetskih organizacija.

  • Poverenje i postojanost
Stremimo ka tome da uspostavimo odnose međusobnog poverenja sa potrošačima, kao i sa saradnicima u kompaniji i van nje. Potvrda poštovanja i postojanosti prema našim investitorima, operatorima i zajednicama sa kojima sarađujemo od presudne je važnosti za izgradnju i održavanje jakih i trajnih uzajmnih odnosa.

  • Poslovna etika
Od samog osnivanja kompanije pre 40 godina mi se posvećujemo doslednom preduzetništvu, težeći transparentnosti, nagrađujući sposobnost i trudeći se da ostvarimo etičku ispravnost na svim nivoima.

  • Inovativnost i neprekidan  napredak 
Naša kompanija je od samog početka bila utemeljena na principu inovacije i na njemu nastavlja da se gradi.
Pravimo inovativne proizvode krojene prema novim potrebama u ishrani i savremenom načinu života naših potrošača. Ulaganjem u istraživanja i tehnologiju, mi obezbeđujemo neprekidno poboljšavanje naših proizvoda i procesa.

  • Društvena i ekološka odgovornost 
U nastojanju da dostignemo održivi razvoj, oslanjamo se na istraživanja i tehnologiju kako bismo podržali naš dugoročan  i odgovoran stav prema okruženju i društvu u celini.

  • Poštovanje zakonskih propisa
Kako je naša kompanija aktivno prisutna na različitim međunarodnim tržištima, posebnu pažnju posvećujemo potpunom poštovanju važećih zakonskih propisa u svakoj zemlji. Naš etički kodeks nas obavezuje da delujemo pošteno i društveno odgovorno, poštovanjem zakona svake zemlje i ispunjavanjem svih poreskih obaveza.