Naše vrednosti

Naše vrednosti se prepoznaju u odgovornosti koju osećamo prema zaposlenima, potrošačima i okruženju. Tom odgovornošću se rukovodimo u svakoj poslovnoj odluci i aktivnosti. 

  • Kvalitet
Kako bismo svojim potrošačima obezbedili proizvode visoke hranljive vrednosti, koristimo samo najbolje sirovine. Sprovodimo najstrože sisteme kontrole koji su sertifikovani od strane uglednih svetskih organizacija.

  • Poverenje i postojanost
Stremimo ka tome da uspostavimo odnose međusobnog poverenja sa potrošačima, kao i sa saradnicima u kompaniji i van nje. Potvrda poštovanja i postojanosti prema našim investitorima, operatorima i zajednicama sa kojima sarađujemo od presudne je važnosti za izgradnju i održavanje jakih i trajnih uzajmnih odnosa.

  • Poslovna etika
Od samog osnivanja kompanije pre 40 godina mi se posvećujemo doslednom preduzetništvu, težeći transparentnosti, nagrađujući sposobnost i trudeći se da ostvarimo etičku ispravnost na svim nivoima.

  • Inovativnost i neprekidan  napredak 
Naša kompanija je od samog početka bila utemeljena na principu inovacije i na njemu nastavlja da se gradi.
Pravimo inovativne proizvode krojene prema novim potrebama u ishrani i savremenom načinu života naših potrošača. Ulaganjem u istraživanja i tehnologiju, mi obezbeđujemo neprekidno poboljšavanje naših proizvoda i procesa.

  • Društvena i ekološka odgovornost 
U nastojanju da dostignemo održivi razvoj, oslanjamo se na istraživanja i tehnologiju kako bismo podržali naš dugoročan  i odgovoran stav prema okruženju i društvu u celini.

  • Poštovanje zakonskih propisa
Kako je naša kompanija aktivno prisutna na različitim međunarodnim tržištima, posebnu pažnju posvećujemo potpunom poštovanju važećih zakonskih propisa u svakoj zemlji. Naš etički kodeks nas obavezuje da delujemo pošteno i društveno odgovorno, poštovanjem zakona svake zemlje i ispunjavanjem svih poreskih obaveza.
Овај веб сајт користи колачиће, укључујући колачиће трећих лица, да би нам помогли да унапредимо ваше искуство прегледања. Наставком прегледања овог веб сајта прихватате коришћење колачића. Додатна обавештења о томе како користимо колачиће и како да управљате њима наћи ћете у нашој Политици коришћења колачића..